Kehyskuva 50x70 cm

Kehyskuva 50x70 cm
omasta digikuvasta
valitsemallesi materiaalille.
Ei lasia - kevyt ja turvallinen.

50x70 cm tarjous
sisältää kaiken:
tulostus, pohjustus sekä kotimainen puukehys.

Ateneuminkujan Epson tulostimesta

Käytämme markkinoiden parhaita, Epson 7900 ja 9900 -mallisia 11-väritulostimia. Niissä on CMYK-värien lisäksi esimerkiksi oranssille ja vihreälle värille oma musteensa sen sijaan, että ne sekoitettaisiin CMYK-värisarjasta. Näin saavutetaan suurempi toistoala (gamut) näkyvästä valosta. Käytännössä saat siis kuvaamasi kirkkaan vihreän tai oranssin sävyn myös kirkkaampana paperille verrattuna perinteisiin tulostimiin.

Myös mustasta väristä on omat musteensa taidepapereille sekä valokuvalaatuiselle paperille. Sekä kaksi vaaleampaa mustaa joilla saadaan erittäin hyvät mustavalkosävyt sen sijaan, että vain harvennettaisiin tulostusrasteria vaaleiden sävyjen kohdalla.

Tulostimessamme on oma X-Riten spectrofotometri, jolla olemme mitanneet omat ICC-profiilit kaikille materiaaleille. Näin myös konekohtaiset pienet vaihtelut on huomioitu. Siten on saavutettu "purkkiprofiileja" syvemmät mustat, parempi harmaatasapaino sekä kirkkaammat, kylläisemmät värit. Kuvankäsittelytaitoiset voivat ladata profiilit Photoshopin esikatselutarkoituksiin.

Pyrimme panostamaan laatuun värinhallinnan hoitamisessa jotta tulosteista tulisi mahdollisimman hyviä. Käytämme tulostuksessa erillistä Mirage RIP (Raster Image Prosessor) -ohjelmistoa. Se kääntää tiedostot aina valitun materiaalin custom-ICC profiiliin.Jälki on selvästi parempaa kuin tulostettaessa suoraan Photoshopista..

Epson -tulostimia UltraChrome HDR™ -musteilla käyttävät alan oppilaitokset sekä ammattikuvaajat.


Lisäohjeita

Mihin kokoon tiedostoni riittää?

Originaalin skannaus

Sävyjen korjailu

Tulostimesta

Pro-asiakkaille

SISUSTA
OMILLA
KUVILLA


Kuva canvastaulusta


Tutustu Canvastauluihin