Kehyskuva 50x70 cm

Kehyskuva 50x70 cm
omasta digikuvasta
valitsemallesi materiaalille.
Ei lasia - kevyt ja turvallinen.

50x70 cm tarjous
sisältää kaiken:
tulostus, pohjustus sekä kotimainen puukehys.

Mihin kokoon tiedostoni riittää?

Kuvasuhteet

Yleisin digikameran kennokoko on erilainen kuin perinteisessä kinofilmissä. Hinnastoissa on laskettu valmiiksi yleisimpiä kokoja digipokkarien 3:4 kuvasuhteelle sekä kinofilmin ja digijärjestelmäkameroiden 2:3 kuvasuhteelle.

Koot on mietitty niin että sopivat yleisimpiin kehyskokoihin. Tarvittaessa kuvasta voi sitten kehystysvaiheessa leikata ylimääräisen osan pois. Rajauksen voi myös tehdä liikkeessä valmiiksi myyjän kanssa ennen tulostusta.


Tiedoston koko

Tavallinen digikameran tiedosto käy suoraan originaaliksi.
Muutamme koon täällä haluttuihin mittoihin.
Jopa 3 milj.pikselin kameran kuvasta tulee ihan hieno. Katseluetäisyys on yleensä vähintään 2 metriä, eikä silmä erota pientä rakeisuutta.
Ateneuminkujalla meillä on mallina 70x90 cm -koot 3:n ja 5:n milj. pikselin kameroista ja ne näyttävät 3:n metrin etäisyydeltä todella hyviltä!

Pieniä tiedostoja voimme myös kasvattaa fraktaalilaskentaohjelmalla (Genuine fractals). Se etsii kuvasta rajapintoja ja pyrkii pitämään ne ehjinä kuvakokoa kasvatettaessa. Ateneuminkujan tulostuspisteessä käsittelyn tarve arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Katso maksimikoko taulukosta


Koon arvioinnista silmämääräisesti

Kotona tai liikkeessämme tiedoston tarkkuutta voidaan kätevästi arvioida niin, että zoomataan kuvaa ruudulla niin isoksi, että se menee osittain "ruudun ohi".
Katsotaan, että zoomattu kuva vastaa haluttua printtikokoa. Eli jos ruudun leveys on esim. 40 cm ja haluttu printti vaakana 50x70 cm, katsotaan että noin puolet kuvasta on "ulkona ruudusta".
Jos kuva näyttää ruudulla hyvälle noin 1,5 m etäisyydeltä, on se hyvä myös printtinä paperilla.

Tervetuloa Tunnin Kuva -liikkeeseen. Varmistetaan paikan päällä, että tiedostosi laatu riittää ja tarvittaessa vaalennetaan kuvaa tai parannetaan kontrastia.
Julistekuva on niin näkyvä osa sisustusta, että se kannattaa teettää hyvin.

Lisäohjeita

Mihin kokoon tiedostoni riittää?

Originaalin skannaus

Sävyjen korjailu

Tulostimesta

Pro-asiakkaille

SISUSTA
OMILLA
KUVILLA


Kuva canvastaulusta


Tutustu Canvastauluihin