Toimitus-
ehdot

Netin kautta tehdyille tilauksille jotka noudetaan liikkeestä tai toimitetaan postitse.

 

1. Rekisteröityminen

1.1. Käyttäjä voi tilata tuotteita rekisteröitymättä tai luomalla asiakastilin.
a) Asiakastiliä luodessa on ilmoitettava todellinen nimi ja asiakastiedot. Tilin luomisen etuna on se, että silloin tilauksen, esimerkiksi kuvakirjatilauksen, voi tallettaa ja jatkaa tilausta myöhemmin.

b) Tiliä luodessa asiakas antaa suostumuksensa, että Tunnin Kuva rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tunnin Kuva sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille ja EU:n ulkopuolelle. Rekisteriä ylläpitää kuvapalvelun toimittaja FIT ENGINEERING s.r.l. Lisätietoja tietosuojalausekkeessa.
c) Tilaus onnistuu myös rekisteröitymättä. Ohjelma kysyy vain perustiedot joita tarvitaan yhteydenpitoon tilauksen hoitamiseksi.


2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksen.

2.3. Huomaa, että verkkokaupan 14 päivän palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita eli kaikki oman kuvan sisältävät tuotteet: valokuvat, julisteet, canvastaulut, kuvalahjat jne. eli kauppa on sitova. Kaikki teetetään tilauskohtaisesti. Kauppaa ei voi perua eikä tuotetta palauttaa.

2.4. Verkkokaupan 14 päivän palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joihin ei sisällytetä asiakkaan omaa kuvaa: esim. valmiskehykset ilman kuvaa, albumit.

2.5. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Tunnin Kuvalla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 

3. Hinnat

3.1. Hinnat ovat osin erilaiset liikkeestä nouto -tilauksille ja postitse toimitettaville tilauksille.
Liikkeestä nouto-tilausten voimassaoleva hinta on hinta, joka on Tunnin Kuvan hinnastossa osoitteessa www.tunninkuva.fi.
Postitse toimitettavien hinnat näkyvät tilausohjelmassa.

Hinnat ovat euroissa (EUR) ja sisältävät alv:n. Tunnin Kuva pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut tuotekohtaisesti. Tuotteet saatetaan toimittaa kahdessa erässä, koska osa tuotteista valmistetaan eri paikoissa.

 

4. Toimitus

4.1. Liikkeestä nouto -tilauksissa toimitusaika on tuotekohtainen. Kuvatuotteet 20x30 cm -kokoon asti valmistetaan pääsääntöisesti heti ja valmistumisesta ilmoitetaan sähköpostitse. Julisteissa, canvastauluissa, T-paidoissa, kalentereissa, kuvakirjoissa, hiirimatoissa ja palapeleissä toimitusaika on pääosin 1-1,5 vk. Lisätietoja tuotekohtaisissa tiedoissa.

4.2. Kotiin toimitettavat nettikauppatilaukset: toimitusaika kuvatuotteille 20x30 cm asti on n. viikko. Muille tuotteille pääosin 1-1,5 vk. Lisätietoja tuotekohtaisissa tiedoissa.

4.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Tunnin Kuva on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus kyseisen toimitusajan mukaisesti.

4.5. Tunnin Kuva toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, PostNordilla tai noudettuna riippuen tilaustavasta.

 

5. Maksuehdot: maksun välittää Paytrail

Tilaus on aina maksettava ennen toimitusta. Tilauksen katkaisu ennen maksua estää tilauksen välittymisen Tunnin Kuvalle ja valmistukseen.

Paytrail- maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail olemme välittäneet maksusi.

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa.Paytrail on suomalainen maksulaitos. Olemme osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

Paytrailille on myönnetty turvallisen maksamisen 
Safe Pay -sertifikaatti

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail. He välittävät maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
mash.com/fi

Maksutapoihin voi tulla muutoksia jotka eivät heti välity tälle sivulle. Voimassa olevat maksutavat näkyvät tilausta tehdessä.


6. Palautukset

6.1. Huomaa, että verkkokaupan 14 päivän palautusoikeus ei koske mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita
eli kaikki oman kuvan sisältävät tuotteet: valokuvat, julisteet, canvastaulut, kuvalahjat jne. eli kauppa on sitova. Kaikki teetetään tilauskohtaisesti.
Kauppaa ei voi perua eikä tuotetta palauttaa.

6.2. Verkkokaupan 14 päivän palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joihin ei sisällytetä asiakkaan omaa kuvaa: esim. valmiskehykset ilman kuvaa, albumit.

13.6.2014 alkaen kuluttajasuojalain palautussäännöt muuttuivat.

Seuraava lause on voimassa ko. päivästä alkaen:
kuluttajan on tehtävä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kuja(a)tunninkuva.fi (a:n tilalle @) ENNEN tuotteen palauttamista.
Tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei enää riitä.

Palautus lähetetään osoitteeseen:

Tunnin Kuva
Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki

Palautuskulut maksaa ostaja. Emme valitettavasti voi tarjota palautusta veloituksetta.


7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset: kts. Reklamaatio

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Tunnin Kuvalle, joko sähköpostitse osoitteeseen kuja(a)tunninkuva.fi (a:n tilalle @) tai postitse osoitteeseen:
Tunnin Kuva
Ateneuminkuja 2
00100 Helsinki
Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Sovimme palautustavan erikseen tuotekohtaisesti. Lähtökohtaisesti toimitamme tilalle virheettömän tuotteen.

 

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1 Tunnin Kuva ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tunnin Kuvan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tunnin Kuvan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

 

 

Passikuvat ja viisumikuvat

Viralliset passikuvat

Sähköinen lähetys poliisin järjestelmään.
Paperikuvat halutessasi kaupan päälle

Lisätietoa passikuvista
Kuvat puhelimesta, ipadista, Macista ja PC:stä

Digikuvat heti mukaan

Tilaa kuvat vaikka suoraan kännykästäsi!
Autamme valinnassa. Kuvat saat heti mukaasi.

Lisätietoa kuvatilauksista
Facebook Instagram